Ö-konferenser i havsbandet

Bara en timme från centrala Stockholm ligger Idöborg, en privatägd ö med en färgstark historia. Här finner du den storslagna natur som är unik för Stockholms yttersta skärgård. Ni tar er hit med reguljära båtturer från Stavsnäs eller Saltsjöbaden och efter färden över vattnet kan ni fokusera på mötet. Här får ni ett varmt och personligt bemötande och då vi aldrig tar emot mer än en grupp samtidigt är ni garanterade avskildhet och exklusivitet under hela er vistelse hos oss. Idöborg är ett andra generationens familjeföretag och vår målsättning är förutom att lyssna på kunden och ständigt utvecklas, att succesivt utveckla anläggningen i en miljövänlig riktning samt att värna för skärgårdsnaturen och att verka för en öppen skärgård.

Mötesmiljöer

Konferensrummet4
Den ljusa lokalen i Villa Solnedgången

Dojo3
I den rymliga Dojon kan ni även få en Yoga-introduktion

I Villa Solnedgången finner ni denna ljusa och välutrustade möteslokal med utsikt över ekar och hav i norr. På den möblerade altanen som vid vackert väder också kan fungera som grupprum kan ni ta en välförtjänt paus och njuta av den omgivande naturen.

Alldeles vid strandkanten på öns östra sida ligger vår största möteslokal Dojon, byggd helt i trä och med ena gaveln i glas bjuds ni här på vacker utsikt över havet. Den vedeldade kaminen och de obehandlad träväggarna skapar en lugn och behaglig atmosfär.

När vädret tillåter kan ni öppna upp ena gaveln och flytta ut mötet till det stora trädäcket utanför. Här kan vi också ge er en utvecklande introduktion i Yoga eller Mindfulness.

I båda konferenslokalerna ingår block, penna, whiteboard, projektor, ljudsystem, vatten och frukt. I Solnedgången ingår dessutom fritt WiFi. Lokalsittningarna är angivna i maxantal.

  Solnedgången Dojon
Biosittning: 30 personer 40 personer
U-sittning: 20 personer 30 personer
Hyra/dag: 3 500:- ex. moms 4 500:- ex. moms

Att göra på ön

Idöborg kan erbjuda ett flertal aktiviteter som kan bidra till att göra konferensen effektiv och givande både för deltagarna och bokaren, från fartfylld RIB-båtsfärd till en avslappnande och utvecklande Yoga-introduktion.

Många väljer att avsluta dagen i vår vedeldade bastu, inhyst i ett över 300 år gammalt timmershus, beläget på klipporna i söder. I den intilliggande gillestugan sitter ni bekvämt på väggfasta bänkar täckta med fårfällar, med utsikt över Bulleröfjärden och havsbandets sista kobbar skymtande i horisonten.

Vi har kajaker för upp till 10 personer som går att hyra för en spännande naturupplevelse i de skyddade vattnen runt Långskär. Den erfarne paddlaren har inte långt för att nå ut till öppet vatten och mer utmanande paddling.

Idöborg kan erbjuda Yoga-introduktion i samarbete med någon av de Yogastudios som brukar arrangera Yoga-retreat på Idöborg. Innehållet utformar vi baserat på era önskemål och i samarbete med en erfaren instruktör.

Ett program kan innefatta andningsövningar och enklare avslappningsövningar som ger en större kroppsmedvetenhet, förbättrar koncentrationen och förebygger skador som kan uppkomma som ett resultat av ett stillasittande arbete.

Bastu2

Mat & Dryck

På Idöborg tycker vi om rena och enkla smaker och våra köksmästare arbetar med närproducerade, svenska och ekologiska råvaror när de lagar våra menyer framtagna med inspiration från skärgården och den svenska husmanskosten.

Till maten serverar vi noga utvalda viner framtagna i samarbete med Vingruppen. På den generöst tilltagna frukostbuffén hittar ni nygräddat bröd och Idöborgs hälsogröt. Till kaffet får ni hembakat fikabröd, ofta med frukt eller bär från ön.

Måltiderna avnjuts i Vita Villans hemtrevliga matsal eller när vädret tillåter på den stora verandan med utsikt över havet och den lummiga trädgården.  Kvällen avslutas med fördel med en avec i den burspråksprydda salongen.

Matsal

Boendet på Idöborg

Boende

Boendet på Idöborg är uppdelat i tre större hus, Vita Villan, där även måltiderna serveras, Ängsvillan och Solnedgången. Rummen är personligt inredda i skärgårdsstil och har alla sköna sängar. Det ingår bäddade lakan, handduk, tvål & schampo samt morgonrock att behålla. Eftersom dusch & toalett och den vedeldade bastun ligger i nära anslutning till rummen och husen använder våra gäster morgonrocken på hela ön.

Vita Villan Ängsvillan Solnedgången
Antal rum: 4 Antal rum: 7 Antal rum: 6
Antal bäddar: 6 Antal bäddar: 11 Antal bäddar: 9
Sällskapsrum: 1 Sällskapsrum: 1 Sällskapsrum: 1

Prislista Möte & Konferens 2018

Dagkonferens:

Per person: 895 kr

Priset inkluderar för- och eftermiddagsfika, konferenslunch, möteslokal, vedeldad bastu och hyra av kajaker.

Lägg till 395/495 kr för två/tre rättersmiddag.

Övernattningskonferens:


Del i dubbelrum: 1 795 kr/person
Enkelrum: 2 095 kr/personPriserna inkluderar helpension med frukost, för- och eftermiddagsfika, konferenslunch samt fyra rätters middag.

Hyra lokalen i Solnedgången: 3 500 kr/dag
Hyra Dojon: 4 500 kr/dag
Bastu: 195 kr/person
Hyra kajak: 195 kr/person halvdag


Skicka bokningsförfrågan