Stuguthyrning

Välkommen till Idöborgs Stuguthyrning! Idöborg är en egen ö endast 1,5 h från Stockholm och här bedrivs under perioden april-november konferens och kursverksamhet och under hela året finns stugor att hyra. Alla stugor är utrustade med eget kök och badrum, vedeldad kamin (förutom Ateljén) samt uteplats. Perfekt för dig som vill skriva, meditera eller kanske bara komma bort från stadens brus. På ön kan du bland annat bada vedeldad bastu och paddla kajak. Du tar dig lättast hit med någon av de turer Waxholmsbolaget kör förbi ön varje dag men det går också bra att komma med egen båt. Klicka här för att läsa om vår populäraste stuga Insikten med storslagen havsutsikt. Välkomna!

Hitta lediga stugor

Ateljén

Ateljén ligger tillsammans med Kockstugan, Gråmössa och Insikten avskilt uppe på klipporna med fin utsikt över båda skog och hav. På sommaren kan du njuta av solen och utsikten på altanen som är utrustad med utemöbler och grill.

Ateljén som är det senaste tillskottet i vår stuguthyrning har välutrustat kök och badrum. I köket återfinns varmluftsugn, induktionshäll, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, diskmaskin samt kyl & frys. Badrummet är utrustat med dusch, toalett, handfat, värmegolv och handdukstork.

Stugan har bäddplatser för upp till fyra personer fördelat på en dubbelbäddsoffa och två enkelsängar uppe på ett loft som man når genom trappstege.

Boka nu

Insikten

Insikten ligger avskild från den övriga verksamheten på ön högt upp på klipporna med en storslagen havsutsikt. På sommaren kan du njuta av solen och utsikten på altanen som är utrustad med utemöbler och grill.

Stugan är utrustad med dusch & toalett, ett litet men funktionellt kök med två kokplattor, kylskåp, mikro med varmluftsfunktion samt kaffebryggare och vattenkokare.

Stugan har bäddplatser för upp till fyra personer fördelat på en dubbelsäng och en dubbelbäddsoffa. På höst och vinter är det mysigt att tända den vedeldade kaminen.

Boka nu

Gråmössa

Gråmössa är en lite större stuga belägen högt upp på klipporna med fin havsutsikt. Stugan består av ett separat sovrum, badrum och ett större rum som fungerar som kök och vardagsrum. Kök och badrum är nyrenoverat 2017.

Köket är välutrustat med kyl/frys, ugn, induktionshäll, diskmaskin, kaffebryggare och brödrost. I det rymliga badrummet finns det dusch, tvätt, toalett och snart även tvättmaskin, perfekt för de lite längre vistelserna. 

Det finns sovplatser för fyra fördelat på dubbelsängen i sovrummet och dubbelbäddsoffa i vardagsrummet. I vardagsrummet finns även matplats för fyra, soffa och fåtölj samt en vedeldad kamin. Ved ingår och finns i stugan året om.

På altanen med morgon- och förmiddagssol finns sköna utemöbler och grill att låna.

Boka nu

Förstugan

Förstugan är en lägenhet med egen ingång och altan, på andra våningen av en större villa med utsikt i två vädersträck.  Den består av tre större rum och har plats för upp till 6 personer.

När man kommer in möts man av ett stort och ljust vardagsrum med havsutsikt. Här finns bekväma sittmöjligheter samt en futonsoffa med bäddplats för två personer. Fortsätter man in i lägenheten kommer man till ett sovrum med dubbelsäng och garderober.

I det tredje rummet finns ett litet men funktionellt kök utrustat med kyl och frys, två kokplattor, kaffebryggare och brödrost. Här finner ni även en enkelsäng samt matplats för fyra. I anslutning ligger det nyligen renoverade badrummet med dusch, toalett och tvättställ.

På altanen med havsutsikt och eftermiddagssol finns sköna utemöbler och grill att låna.

BOKA NU

Kockstugan

Kockstugan ligger likt Insikten avskilt från den övriga verksamheten på ön och även här kan du njuta av solen på en trevlig altan med sjöutsikt. På sommaren finns här sköna utemöbler utställda och möjligheten att låna grill finns alltid. 

I stugan finns ett matbord för fyra, dusch & toalett samt ett litet men funktionellt kök utrustat med bl.a. två kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och vattenkokare.

Upp till fyra bäddplatder fördelade på en dubbelsäng, en bäddbara enkelsoffa samt en extrasäng. För kyliga höst- och vinterdagar finns här också en vedeldad kamin.

boka nu

Allmän prislista & information Stuguthyrning 2018

Hyra Dojon, mars - november: 695 kr/dag
Bastu: 95 kr/person, minimum 2 personer
Hyra kajak: 95 kr/person halvdag eller 195 kr/person heldag


Alla priser inkluderar moms, lakan & handdukar samt avresestädning.

Skicka bokningsförfrågan